Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas jucer nabasah na ovo na Apple Music-u. Nije lose, mozes naci finih aplikacija za koje do sada mozda nisi ni znao da postoje
Pitch stara domaća riječ
kasnite debelo
Pa što su ove pjevače i glumce postavili u žiri? Šta oni znaju o biznisu i tehnologiji?
Svi su uspješni i u tech industriji i vode razne uspješne biznise, samo nisi informisan. Za primjer, Jessica Alba je nedavno dobila ponudu da svoj tech startup The Honest Company proda za milijardu dolara Unileveru, a imaju mjesecni prihod preko 200 miliona, a da ne pricam u kakve je kompanije investirala ranije itd. Svi vode razne uspješne biznise..
Srbi i Hrvati, ukoliko vam se ne sviđa ova država te ako ne želite suživot izvolite u Hrvatsku i Srbiju. Inače čemo biti primorani da vas drugim vaspitnim mjerama postrojimo. Hvala lijepo.
Može li jedna vijest bez "hate speech"-a