Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Servis i otkljucavanje svih mobitela...PIK.BA ... Otkljucavamo sve mobitele, Cijena 10KM :) :) :) :):)
@Baton® Jesi li skontao iz clanka da su i ti podadtci zasticeni (kriptani) tako da ih izvade na nacin kako ti kazes trebalo bi im 100 godina da dekriptiraju !!!
Ovo je reklama za iPhone... "kupite iPhone ako se zelite baviti ilegalnim stvarima... niko to ne moze bez sifre otvoriti"..... koja glupost braco draga.... ne postoji u ovom digitalnom dobu uredjaj koji se ne moze prohakat, koji se ne prisluskuje, koji NETKO ne nadgleda na neki nacin.... nemojte bit naivni.... treba se vratit pod kamen, jedino tad bi bili sigurni.... :D
...mozda....
Pa ako sam kriptiras svoje podatke na telefonu ,sto je slucaj i ovdje (ne samo da se otkljuca telefon) onda je "kljuc" poznat samo vlasniku a ne firmi koja je proizvela aparat ! Pin je samo jedan korak prema tom otkljucavanju i nista vise !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma bitno je da mi zena ne moze uci u mobitel a FBI nek udje :)
probajte 0000 PIN
0000
Ovo je obicna reklama za apple. Cuj fbi ne moze hacknut podatke sa jebenog telefona. Hahahahhah kome ovi maglu prodaju
...pade čitava naua dešifriranja na pišljive 4 cifre i 10 ansksesful attempts. prosto ne mogu da vjerujem...
Apple tito i partija. Fbi mu ne moze nista, sto znaci da mu niko ne moze nista.
ma jeste... ovi ameri seru. to je samo fora da vide kako se otkljucava... da mogu i dalje kupiti podatke. A taj gore Faruk Rizvan je mala maca.... svi ti tako zvane americke bradonje su dobri glumci iz hollywooda. Expendables 6
Jake policije u PM. Rusi bi mu svaki bit do sad iscijedili.