Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo ukinuti OLED display da bi mogli biti konkurentni Samsungu koji ima taj display. Koji šamar svojim kupcima.
To je telefon kad kroz izlog prepozna seljaka sto ga gleda 📱👀
Neka izbace Iphone xnxx verziju
Prije nešto više od dva mjeseca sam postavio komentar u vezi Apple-, da nakon ove prevare sa usporavanjem rada njihovih mobitela, u potpunosti su izgubili povjerenje kod svojih kupaca i da je to početak njihovog kraja kao što je Nokia doživjela prije 10 god. Od 2008. Koristio sam njihove mobitele, prije mjesec sam dao djetetu 7 koju sam koristio i uzeo Huawei 10 i preporodio se. Nikada više u moje ruke neće ništa njihovo.
Napokon svijet dolazi pameti. Ne mogu oni vječno zastarjele mobitele prodavati kao muda pod bubrege i kao najnoviji krik tehnologije. Samsung je gospodar svijeta mobilnih uređaja, a Huawei i LG se dižu non stop. Sony se vraća na veliku scenu napokon sa novim uređajem XZ2 koji će imati tanke bridove. Ne treba zaboraviti ni HTC koji jeste pao ali i dalje proizvodi top uređaje. Tu je i Google sa svojim savršenim Pixel mobitelima. Jednostavno Appleova pohlepa došla na naplatu.
Za cetvrtinu cijene, kineski telefon, isti dizajn!
I kvalitet isti. Huawei je vrh!
Rasplakali ste mi dijete!
Koja suplja, prodaja im se upolovila, drugi brendovi dominiraju, za duplo manje para dobijes cak i bolje nisu ljudi glupi vise!!
Pa zato što je precijenjen a ne nudi ništa novo, samo sve prekopirano od konkurencije. :D
Izbacili su 3 nova telefona, sva 3 su predobra, al je X najskuplji pa zato i manja potražnja