Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz serije u paralelu, lapsus calami
Prećerali sa otporom. Te iz paralele prebacite u seriju, manja ekvivalentna impedansa ali onda se grana struja, belaj
Ovu vijest sam samo vidio na klix.ba. Svi ostali svjetski tehnoloski portali poput engadgeta, cneta itd su izgleda ovo zaboravili spomenuti. Cuj 3,5 verzija ipada. Haha. Veze vi nemate. Jadni ste kad su vam kinezi izvor informacija.
Commi MYMOON-e!!! Ima li te Commi? Hajde izadji iz kafeza Mymoone! evo banane, mymoone.
Vidi se da si nasa mala zivotinjica, nemoj ujedati ne valja to. kakva ti je banana. Znam commi da te je malo sunce omamilo pa ne znas sta pricas. Ali strpi se jos samo 150 dana do zahladjenja. Moj Mymoonko kako te samo zalimm. Nadam se da ce neko od turista prepoznati tvoj talenat \"deep throat\" pa ce te u daleku Švabiju odvesti ili u daleke zapadne zemlje. Moj mymoonko lijepi, ali samo smrdis na kilometar. Ali nista se ne sekiraj imaju ovi iz daleke ŠVabije za o rješenje. Samo stave cepice za nos i to je to. Ha, veoma lahko... NISI TI KRIV KRIVA JE PRIRODA
Commi nasa maskotica sa Klixica. Commi the Mymoon, nemoj puno biti na suncu udji u kucicu. Zamoilio sam radnike iz Pionirske da ti ostave banane u kucici. Strpi se Mymoonche nase malo. Najavili su zahladjenje ovih dana. Nadam se da mozes izdrazi i Zoo vrtu.
Izasao Commi iz kafeza, dodji mymoonko evo ti banana. Samo nemoj ujedati životinjko. Ma ti si nasa maskotica na kliksicu. Da li ti je vruce u kafezicu moj mymoonko. Sreca tvoja pa ima Wireless pa mozes klixati. strpi se sada ce doci turisti i sarajevski posjetioci pa ce ti bacati smoki. Mymoonko nas. Maskotica nasa sa Kliksica.