Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, ne znači da si bogat ako imaš iPhone.
Dok glupani nosaju paranoide Huawei, LG i ZTE, fakini kada se pojave i sa dobrom starom peticom pokazuju klasu i stav
Dobro ljudi oladite malo, svako voli lijjepe stvari. Znaci ako neko ima prosjecnu platu pa nabavi sebi ovakvo sto nije seljak ili sta vec, para jest puno ali ako mozes uzmi ako ne suti.
@black hawk A ti bi zabranjivao i kritikovanje ... svasta !
Al se kote ko kinezi iz jednog sad izlaze tri....
Isti kreteni, ko oni iz Isis-a, druga droga, ista furka.
Ono kad ti je vrhunac života nabavka novog modela mobitela, bilo apple-a ili androida. Žalosno.
"Potonji će biti izgrađen od aluminijskog umjesto od čeličnog kućišta kako bi se dobila niža cijena" Možda nešto propuštam ali otkad je aluminijum jeftniji od čelika? Možda je obrada aluminijuma lakša a možda je u pitanju težina uređaja??
dje ste raja, sta mai
Telefon od 1000 dolara, vrijedi 500, Apple zaradi 500... samo kupci gube. Rastuzi me cinjenica koliko glupana na svijetu ima...
Prodas bubreg i eto novog iPhone
Cekati akciju kupis jedan dobijes jedan koja ce biti za novogodisnje praznike.. Tako sam i prosle godine kupio jedan dobio jedan a taj lijepo tusno i osto mi tel. djaba.
@zasarajevo Kod nas u Ameriki... att&t t-mobile- verizon , svi daju akciju i sad ima ako ako nevjerujes odi na att&t pa se uvijeri sam.
Pa jbt ..ovi ameri su bas kvrcnuti ... kuca od kartona a mobitel od 1000 $ ...
@firstjedi, tako je!! Trebaju ovi Amerikanci kojima je godisnji BDP veci od 50.000$ da se ugledaju na prosperitetnu BiH:)), neka si im rekao
Jeftinija verzija ce imati LCD ekran, a ne OLED..
al ga ovi stancaju
e vake cemo mi uhljebi dobiti besplatno o vasem trosku...pa da se moremo s njima kur4it...kada vikendom odemo u rodna sela i planine...
nemoj bit ljubomoran, to je samo mobitel pisaj ga :D