Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huaweia oprema je stetna
Amerika više ne može da prati tehnološki napredak ostatka svijeta. Ove mjere su zadnja linija odbrane američke ekonomije.
@Isildur ne citas dovoljno
@Isildur wtf, de mi reci sta je to "napredak" a da je kinesko? Kina je obicna fabrika, a ideje i sve ono sto se proizvodi je vecinom iz USA. Made in China znaci samo da je napravljeno u kini a ne da je njihova inovacija i da su to oni izmislili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
slobodno trziste, demokratija ovo ono..
@komorat Pa Kina prije desetljece zabranila sve americko... Nijedan americki servis se nemzoe korsititi u Kini, Amerikanci su im ovo davno trebali uraditi. Moras otvoriti svoje trziste ako zelis da drugi otvore svoje za tebe. Evo ti link, pa se obrazuj porije nego krenes lupetati: https://en.wikipedia.org/wiki/Websites_blocked_in_mainland_China