Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko meni garantuje da Google i Apple ne zloupotrebljavaju moje podatke ?! Ili samo SAD ima to pravo da špijunira cijeli svijet ?!
@GCMx64 Google prodaje tvoje podatke reklamnim agencijama, dok Apple to ne radi, ali u slucaju da nekoj Americkoj agenciji poput CIA-e i sl. zatrebaju tvoji podaci, vrlo rado ce ih dati. Koliko god imali tvojih podataka, barem ih ne zloupotrebljavaju ali je jezivo koliko znaju o tebi
@GCMx64 ipak postoji razlika izmedju kompanije smještene u US, i kompanije u Rusiji. Rusiji zakoni postoje samo na papiru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da je aplikacija Americka ne bi postojao nikakav problem...
Ljubomorni Amer, Rus po ko zna koji put napravio nesto prije njega. Sad kontam zašto u većini filmova USA/Russia Amerika izvuče deblji kraj. A ironija je što Ameri režiraju, i prikazuje se na Engleskom jeziku. Tajno i podsvjesno pate od Rusije, ona im je najveći trn u oku.
neprijateljske strane su ne americke strane :P.... ovo je fkt preseravanje zar ne :)... ja sam donedavno prao guzice, jel to kome interesantno :)?
svako moze naci svacije fotogrsfije i ukrasti identitet.
Koje licemjerstvo ebalo majku..
Raste zabrinutost da je ruski proizvod prodavaniji od americkog
dnevna doza rusofobije ...
Ovi naši maloumnjaci odma počeli skidati to i praviti šegu od sebe. Ehh
Klix treba istraziti gdje su locirani bulevar i drynski,nema veca dva seronja od njih😂😂
cime se bave ozbiljni politicari
Jel mu ovo fotka sa aplikacije hehe
neka FBI istraži Bošnje