Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mi je mnogo lakse kad cujem ovu vijest i lakse cu spavati jer znam da me brod nece negdje udariti sa ovim touch screen komandama
Koliko jedan zarez može toga promjeniti i koliko je on zapravo bitan pokazat ću vam u primjeru: Osloboditi, ne vješati Osloboditi ne, vješati.
Ali zato pokusnim kunicima u gradovima uvesti 5g i ako su najmanje pola vijeka daleko od bilo kakve price o sto procentnom koriscenju autonomnih vozila.
Vratićete se vi na galiju i vesla kako ste potjerali đavla.
covjek kihne pred monitorom i zapocne 3.svjetki rat
@seven777 Ili još gore,prdne.
Pentagon i dan danas koristi floppy diskete jer Kinezi ne mogu zaviriti unutra. Šta je problem? Ova nova tehnologija je svakako sve više trash.
@Ipkis Koriste zato što nisu ulagali u modernizaciju silos raketa i sada traže 300 milijardi $ za taj posao. Možeš misliti koliko su brzi i sposobni računari koji koriste floppy? A oni upravljaju i nadziru rakete koje mogu uništiti sav život na zemlji.
to nije razlog.
I nova Mazda 3 je izbacila ekren osjetljiv na dodir, gnijezdo bakterija.
@strongx zato ga Yugo 45 nije ni ugradjivao
@strongx cek ekran je gnijezdno bakterija a dugme nije ??? Nema logike lol oboje se dira prljavim rukama.. i ekran mozes obrisat kao i dugme..
Hocete mi rec da klixov novinar zna sta je interfejs.