Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amazon ce uskoro da jase Apple
Nece nikad, onaj koji ce jahati Apple je Microsoft. Tableti koji rade na Windows 32 i 64bit ce pokoriti Android i iPad tablete. Windows tableti jedini nemaju problem sa otvaranjem flash, gk, java i ostalih plugina, jedini Windows moze pokretati stare printere, skenere, tv kartice i ostali hardwer. Vec su se izdvojila 2 tableta koja rade na Windows 8.1 32bit koji su po mnogo cemu bolji od iPad i Android tableta. Dell Venue 8 pro i Lenovo Miix 2 8, cijenom su jeftiniji od iPad-a, u cjenovnim rangu sa kvalitetnijim Android tabletima.
Ove komentare kako ce neko ili nesto konacno da nadmasi Apple citam od kako je izasao prvi iphone.
navodno ce sadrzaj iskakati uz displeja u obliku holograma i korisnik ce moci navigirati putem zjenica. veoma interesantno ali bice veoma skupo
Kasno...