Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao ogroman ljubitelj knjiga i ponosni vlasnik sony e-readera mogu reci da je ova spravica predivna. Trenutno imam 10 knjiga na njemu koje sam skinuo besplatno sa interneta. Kupio sam e-readera prije jedno 5 mjeseci i jos nisam moro kupit nijednu e-knjigu. Sve se moze naci besplatno. Doduse citam na engleskom, nisam ni probo mozel se naci sta na nasem. Monitor (koji nije osvijetljen kao onaj i kompjutera) izgleda ko papir i ne bole me oci nimalo kad citam. Dugo sam gledo jel da kupim kindle il sta drugo i na kraju sam se odlucio za sony. I radi cijene (sony je $149 kosto) a i zato sto na soniju sve lakse. Kindl ima dosta bubica plus sto moras kupovati knjige od amazona. Jako je komplikovano ako probas skinut stagod besplatno od nekog drugog sajta.
cita li ovo pdf i word fileove? recimo skinem neku knjigu besplatno u pdfu i mogu li je ubaciti u ovo cudo? ili cita samo neki specijalni amazonov format pa moram kupovati downloade tih knjiga?
ovo je sada beskorisno , svi mogu citati knjige na mobitelima a i ipad je tu
kakvo otvaranje? \"samo\" 189 dolara.. ha ha ha i sa tom cijenom kindle je opasno percijenjen.. 490 dolara 9.7 inch omg
sto li boze? :)
prodje pola svijeta, carinu, sodomu i gomoru i onda ti ga postar pokusa nagurati u sanduce ili izlomi sve zivo... treba postare nauciti sta znaci \"fragile\" i \"do not bend\"!
Nook pocnje na 149$ za model sa WiFi bez GSM-a
nema carine na kindl sa Amazona, provjereno... samo 9 KM neka provizija u pošti za otvaranje
Kobo e-reader je isto 6\" i svega $149! Valja skroz.
\"Ili napišite unaprijed referat o opravdanosti kupovine sa par zakonskih akata zašto bi trebao da dođe Vas bez nekih ekstra naplata i otezanja.\" eeeeeee...bojim se kolega da bi to onda bio vrlo koristan i profesionalno uradjen clanak, sto nije bas nivo ovdje...a trebalo bi i postovanu malo pomjeriti i istraziti neke stvari, a ne samo copy/paste sa dru.gih portala...
zna li iko kako je citati na tom cudu....ja sam nesto skeptican da moze papir zamijeniti, a da oci ne ispadnu...
Bojim se da je Moke upravu. Ili napišite unaprijed referat o opravdanosti kupovine sa par zakonskih akata zašto bi trebao da dođe Vas bez nekih ekstra naplata i otezanja.
Jel prodaju tariguz ili flasiranu cenifsku vodu? BIH4EVER!
ode Mujo u mornare
\"....i šalje ga u BiH\" ako imate tu srecu da vam ga ne ukradu, budite spremni platiti jos neodredjenu sumu novca lokalnim \"carinicima\"