Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije neovlašteno, kada se registrujete prihvatate uslove u kojima piše da fb može raditi gotovo šta god hoće sa vašim podatcima.
Mahalaši, pročitajte nešto o \"data mining\" pojmu na Wikiju. Socijalne mreže različitim kanalima već poslodavcima nude servise analitike nad potencijalnim uposlenicima. Znat će o vama sve prije nego sjednete na stolicu za interviju.
Veliki Brat vas gleda!
Nemam FB! To sranje nemam! J...o vas FB!
Ne majorizirajte nam FB!
Ja ih tužio u Americi dobio 50.000 $ to je za FB sića nije ni kap u moru
ulazi dzeko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja gluposti :S pa onda ce vise od pola korisnika fb-a da ga i tuzi :S budale
Ovo je za EU a mi cemo u EU za nekih 10-15 godina :) realno
Kasno sad, Facebook vec poslao amerima
pa procitaj text kako treba, sada to jeste tako ali to ce se promijeniti donosenjem novog zakona, radi toga i donose zakon i cini mi se da je to dobro, s tim da se spominje samo EU sto znaci da cemo pricekati jos par godina da se i na nas pocne primjenjivati (ako i tada....)
Super jer kad ukucam svoje ime na google-u izadje i slika i stvari sa fb xD Tuzicu ih :P
Džeko na klupi