Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gDJe mU sE tuRi ovÐe Dvd dA spŽim? :(
@Hiperboreja Tupko...
Veličina nije važna, važna je tehnika! Ovaj papak što ‘sumlja’ nema pojma, ali će uspjeti među onima koji takođe ‘sumljaju’.
@APOPHIS Jesi li ti nepismen ili se praviš glup?Možeš li ti na udaljenosti od 4 metra gledati filmove sa titlovima na 17 incha laptop ekranu.Čitaj prvo pa onda postavi smislen komentar.
To se u Banovicima proizvodi sigurno ono Helios
3 desktop svemirske mašine možeš uzeti za jedan ovakav laptop
@Yu-suf-of Naravno da možeš, a da li ti razumiješ da je laptop prijenosno računalo i možeš da ga nosiš sa sobom bilo gdje za razliku od desktop pc-a ????????????????????????????
Po meni desktop-i su njesra i zastarjeli oblik tehnologije jer nisu pokretni tako lako, dok ima lapotpa dosta jakih danas i mozes da igras gdje god hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ti se prisere da ne moras pauzirat
@rukajeevvako taman da sa njim otare guzicu ako mu zafali tariguz marke "Paloma".
Ok.Sve je to lijepo,ali iskreno dali bi ti kupio laptop ili personalni kompjuter ako ti je namjera da igraš igrice?Ili bi umjesto monitora 22 incha i više koristio mali od laptopa?Pa ja na mom desktop monitoru na 4 metra mogu gledati filmove.Sumljam da bi to mogao sa laptopom.On je više za prezentacije namijenjen.
Ja film pogledam na mobitelu tako da velicina displeja nebitna
Naravno oni koji se ne razumiju i u ekonomičnost i mogučnost nadogradnje mogu samo lupati gluposti.Moja čerka ga koristi kada djeci predaje nastavu na koledžu.A kad poželi igrati igrice igra na jednom od 2 kučna personalna giganta od PCija.Kod mene ova reklama nema prođe.
pa nije gen core procesor, procesor je core, a gen je skraceno od generacija i ne moze se prevesti kao gen core procesor....
@gooUser1555006849 to su ti klixovi nadri tech novinari tzv. copy-paste novinari