Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se emituje i TV signal a be preko satelita!
Moj Elta net ima 1mbps upload 🙄 - realna brzina 750kbps :/ Jedva cekam da se preselim u stan koji ima optički, u mom gradu to je kao lutrija
Bitno je da narod ima brz internet dobar moderni telefon i kompjuter , koga je briga dali ova sirotinja ima sporet ili frizider i gdje spavati .
al zato bhtelecom u 21 vijeku dovodi internet preko telefonskih žica i daje nevjerovatne brzine od 5mbps...
pitaj Svabe kakv je kod njih net preko telefonskih zica. BH telecom uveliko razvodi optiku, isto ko i Njemacka koja ima ubjedljivo najlosiiji internet u EU.
A po nebu vifi, obecanje ludom radovanje..
a ljudi umiru od gladi, bitno je da facebook imaju
Pristup internetu = mogucnost skolovanja i poslovanja = izlaz iz siromastva i gladi. Imati internet ne znaci da ce sjediti na FB i IG cijeli dan.