Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam klix komentator
...hahahaaaa..joj k'liki tekst.....a, same dvije riječi sve objašnjavaju...hahahaaa..... ....PROGRAMER uradi stranicu... ...DIZAJNER je ULJEPŠA ;-)))
dizajner dizajnira a programer programira. a mi it kurtoni komentatori yebajemo jedni drugima kevu svaki dan ovdje na kiksu. i tako iz dana u dan. znaci jedni lovu uzimaju a drugi se izyebase zivi.
koji kreteni... čuj izuzetno dobro školovanje? pa najbolji programeri su samouki.. a obrazovni sistem u FBiH glede informacijskih sistema je najgori u regiji... uključujući tu i FIT
sto bi reko Pikac iz roda "sama ti rijec kaze programer programira, a dizajner dizajnira"
Lik pokid'o glumom, da je rodjen u Americi, sad bi sa De Nirom snim'o filmove
dva najaca lika Pikac i Dule pacov
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za mene špansko selo i jedno i drugo.........mogu mi sto godina objasnjavati.......ja necu razumijeti
hahahahahhahahahahahah sad pogotovo nis ne znam........al se ne zamaram...........znam sto znam.....ono sto nemoram da znam imam tebe da znas
znaci Rolfo jedan zamislja a drugi stvara??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)