Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem android nadogradnji, niko ove telefone nece kupiti kad ih potrosite. Nisam ljubitelj iPhona ali cijena mu je konstanta i uvijek ga mozete prodati. Ono sto je lose kod iPhona da baterija brzo dodje na 86% i ljudi ih odmah prodaju jer je skupa zamjena. Steta da se baterija ne moze "ad hoc" zamjeniti - trajali bi citavu vjecnost.
Ja imam 14 pro max uz par savjeta sa foruma vec godinu i 5 m meni je baterija 99 ne znam sta pricas gluposti
bolji je ajfon. za ajfon mozes dobiti ckepi, a za saomi ne mozes.
Svaki dan ga moram punit, baterija jedva izgura dan, krcat je Xiaomi bloatwareom tj aplikacijama koje ne možeš deinstalirat a troše bateriju, sve ostalo je dobro.
kinesko smeće
Kupi ti americki smece...pa budi zadovoljan
Imam Xiaomi 11 lite,evo jace od 2 godine,telefon je se pokazao super nema sta,prije toga sam imao Samsung A50 i dan danas radi perfektno.Mislio sam nastaviti sa Xiaomi telefonom ali brate imaju strasno ruzan izgled zbog masivnih kamera,barem sta se mene tice.Sad planiram ili neki Iphone ili da uzmem S seriju samsunga.
e jesi ga vala i istestir'o ;)
Xiaomi radi dobre telefone za cijenu, al svaki koji sam imo se nakon dvije godine krene kvariti. Ili touch prestane potpuno raditi, ili krenu neki errori, ili baterija traje prekratko. S druge strane, tako je i sa skupljim markama danas, nazalost.
Htio kupiti redmi 12 pro u bh telecomu kazu ima na stanju odem na maltu kaze ima na stanju ali su rezervisani ok, odem na alipasino kaze 500kom na stanju ali su svi rezervisani kontam sta se desava kao da niko u gradu nema telefona jbte i odustanem naravno...
Žaomi 😎
IPHONE JE KRALJ NAŽALOST 😎
Kralj mu je i cijena
Na Note 10, 11Pro PUBG radi normala vjerovatno i ka kasnijim serijama. Do recimo uzmem iPhone 14 pati se s Pubg i postaje vreo. Samsung ok ide radi ne grije se puno ali ipak cijena opet ga ne opravdava. Uostalom, svima nam nakon 4 godine dosadi telefon hoćemo nešto novo. Koliko para za Note 13 on zlata vrijedi svaku marku.
Imao Xiaomija, Poco F1, dizao ga u nebesa. Nakon 3g uzeo Samsung S21, tek sad progledao kad je softver u pitanju. Može Xiaomi na papiru biti 2x bolji, ali po pitanju softvera su vrlo, vrlo loši.
A tebi opet softver igra ulogu za ono za sta je tel namjenjen
Xiaomi je uvijek dobar izbor, ako svaki sluzi istoj svrsi, bolje dat 700km za ovo nego 2 hiljade za samsung Imam Mi 10T (8/128gb) cetvrta godina, placen 780km, prezadovoljan.
Kinez ko kinez ;)
A Samsung nije kinez? IPhone nije kinez?
Samsung je na polju androida sto i dodo u rep. Sumskoj.
Halal bila svaka marka za ajfonku
Ebo vas Šajomi i ta blavurdija , sine Samsung je zakon
Mrsh u pitchku maternu
imao sam nekoliko xiaomi telefona, i definitivno se slazem s tobom. Samsung je tata androida. Trenutno koristim srednju klasu A52s i jako sam zadovoljan- svime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smece, SOC G99 je isto kao G90 koji je bio ugraden u Note 8 pro. MediaTek samo mjenjao ime od G90 do G95, G96 i G99 ali performance ostale haman iste. Ova verzija je 4G, verzija sa oznakom 5G ima puno bolji SoC ''processor''.