Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE ZIVA ISTINA!!!! Udruzenje najvecih svjetskih proroka je dalo izjavu za javnost... u kome je navedeno da "kad bude pomracenje mjeseca palo nepostredno prije izbora u jednoj Balkanskoj zemlji, opet ce iste stranke pobjediti I isti ljudi ce na vlasti ostati sve dok Jupiter, Venera, Mars, Saturn, Sunce I jos 235 zvijezda I planeta ne dodju u istu ravan sa Avazovim neboderom u odnosu na Planet X-22123321 .. od tog momenta ce krenuti BH privreda naprijed I primit ce nas u EU"...
U nekoliko gradova (mjesta) ce biti ponovljeni izbori .....
Mislim da će su još rekli da će tada na nebu zvijezdama biti ispisano ime Fahro, što opet po grčkoj mitologiji predstavlja zamjenika Amona Ra, koji je inače porijeklom iz Visokog, a neki izvori bliski Avazu kažu da je njegova nana (misli se na Radončića) porijeklom iz Visokog...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
12 Oktobra mozete uzivo posmatrati rijedak fenomen koji se desava svake 4 godine,bice vidljiv samo iz BIH..Oni koji zele posmatrati taj fenomen moci ce to uciniti od kuce,uz kaficu ili eventalno kao i proslih godina..
"u sjenki" izbora
cccc...
Ja mislio centar civilnih inicijativa
Pomračenje mi je svakog mjeseca uglavnom,nema veze,januar.....april.....august...novembar....koji god.
Zaustavite Svijet.......- hocu da izadjem..!
Naslov je za +10! Kako da mi uživo promatramo "Krvavi Mjesec" kada su dalje u tekstu napisali: "Ovaj nebeski fenomen, koji nazivamo totalno pomračenje Mjeseca, sasvim će se dobro vidjeti iz Kanade, sa Tihog okeana i drugih dalekih egzotičnih destinacija." ""Krvavi Mjesec će moći da posmatraju Kanađani, stanovnici Havaja, brojnih ostrvskih zemalja u Okeaniji itd." Haj'mo na Havaje! :))))))))
Silent lady glupa si k'o Q!
Bogami ja mislio ti prava 'Silent lady', a ti se razgalamila ko telal'.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prirodna pojava......idemo dalje 😉
Ima smisla, i ako malo bolje čovjek prati dešavanja oko sebe, sve je puno određenih poruka, samo ih treba pravilno tumačiti.
..to ti pričam....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hrabri narod u Kobaniju se odupire ali zlo pobjedjuje... sramota za covjecanstvo
šta treba, da odemo do Kanade?
A mozda da procitas do kraja?
Mjesec nagovještava nešto ružno...