Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Zadnjih 100 godina je potrošeno približno polovina svjetskih izvora nafte. Sa današnjom tehnologijom bi druga polovina bila potrošena za nekih 50 godina. Pa se govori o sintetičkim (vještačkim) gorivima. Ugalj bi u 21-om stoljeću mogao imati veći značaj nego u 19-om.
U Njemačkoj postoje vještačka brda od iskopanog uglja. Pokrivena su zemljom, i recimo kada padne snijeg, djeca se sankaju. Smatra se da bi to u sredinom 21-og vijeka moglo bilti korišteno kao privremene lako dostupne zalihe za nešto što je 60-ezetih 20-desetog smatrano za dragocjenim za tranzitni period na nove izvore energije u budućnosti.
Ako se kosi trava po nekoj zelenoj površini, često se to obavlja pomoću benzinske kosilice. U osnovi budalasta varijanta za trošenje benzina ili9 bilo kakvog drugog energenta. U zemljama Beneluxa pokušavaju bez ikakve kosilice, dovedi kravu da pase travu i nuždom đubri. Britanac jedan kopirao ideju i pokušao u Britaniji isto tako. A onda ti dođe neki Putinov degenerik da se igra otrovima polonijum 90 ili Novačok, pa zatruje livadu tim sranjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjo je predvideo buducnost da ce imati drzavu od Tuzle do Sarajeva
Kako ono, Srbija do Tokija...
Zar buduZnost nije bozija stvar😂😂😂
@kiki... nego, šta bona 😘♥️ ... tobejarabi, nemoj i ti stramputice 😅😅😅😅😅
@LIMESA Ma jook😂😂😂😂😂 Nisam plakar tobejarabi😂😂 💖🌹
Predvidjanje buduZnosti sa neslavnom pravopisnom proslosti!
Bravo za brzu ispravku naslova!