Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Tito... da vidis gdje je Rusija a gdje Yuga ti bi se grobu okreco ko gace na centrifugi...
Popravio bi to Howard Wolowitz :DDDD
Čitaju li tekst ovi naši eksperti iz vojne tehnologije? Sva otkrića i dostignuća u Svemiru su uradili Rusi ne Ameri niti bilo ko drugi. Za Amere je pitanje da li su uopće sletjeli na Mjesec. Najbolji avioni - Ruski, najbolji tenkovi - Ruski, raketni sistemi - Ruski, elektronika - Rusi (slučaj USS Donald Cook). J...o vas Holiwood i gluposti nacrtane u Adobe programima, j...e vas glupe emisije na Discovery-u koje glorificarju SAD i njihovu vojsku. Zapamtite - Slaveni dominiraju.
Sad će Ameri da ovo sve kupe "podžaba" pa da kopiraju.
Ima dobrih poza za objesiti se
...željezoooooo.....woooww
Mocno bilo!
rusi propadaju i jos se kurrce sa stilom kao ne moze njima niko nista ne bi covjek znao dali da se smije ili grohotom da se smije heheh
nijedan suhoj nije korišten u borbi
zašto onda ne prodaju to svoje čudo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nemate vi cigana da to u zeljezo ode :D
Imo sam ja je'nom svemirski program na tavanu 1973, al' mi dopizdilo pa počeo obogaćivat uranijum, dvajs' marki dnevnica bila.