promo
7

Očaravajuće iskustvo bioskopa u vašem domu s LG NanoCell Smart televizorom

Smart televizori već odavno važe za omiljene ljubimce naših domova. Prilikom kupovine televizora novije generacije, najvažnije karakteristike koje treba uzeti u obzir su veličina ekrana, kvalitet slike, kvalitet zvuka i povezanost, kao i sam izgled.

Sve to ali i zadivljujuće čiste boje tehnologije Real 4K posjeduje novi LG NanoCell televizor. Sa oko 8 miliona piksela donosi sliku koja je osjetno oštrija i detaljnija od standardnog HD televizora. Kod ovog modela smart televizora rezolucija Real 4K dopunjena je tehnologijom NanoCell za 4K iskustvo koje nadilazi sve dosadašnje međunarodne standarde. Ono što izdvaja ovaj model smart televizora od svih ostalih jeste to da se prikazuju čiste boje visoke postojanosti iz širokih kutova gledanja, zahvaljujući upravo Nano tehnologiji.

Kada govorimo o glavnim prednostima pametnih televizora, uvijek se u fokus stavlja pristup internet sadržaju koji nudi TV programe, filmove i muziku bez potrebe za spajanjem TV antene ili pretplatom na kablovsku/satelitsku uslugu. Međutim, sa LG NanoCell smart televizorom zakoračite korak dalje, jer ispunjava čak i 8K potrebe. Ugrađeni videodekoder pruža podršku za razne vrste kodeka, uključujući AV1 i HEVC, što vam daje slobodu uživanja u 8K sadržaju iz niza izvora, uključujući lokalne medije, YouTube i druge streaming servise.

LG NanoCell smart televizor također podiže karakteristiku Pure Color do novih visina, omogućujući vam uživanje u bilo kojem sadržaju u 8K rezoluciji koja oduzima dah. Procesor umjetne inteligencije upotrebljava algoritme dubokog učenja za analizu onoga što gledate. Rezultat je unaprijeđena slika s primjetno višom razinom rezolucije i detalja, čak i kad se gleda na našim najvećim zaslonima.

I sve karakteristike koje LG NanoCell smart televizor čine vrhunskim pojačano je na iznimno velikom zaslonu. Ovaj masivan zaslon od 55“ visoke rezolucije čini očaravajuće iskustvo bioskopa u vašem domu!

Samo u BH Telecomu LG NanoCell smart televizor dijagonale 55“ pronaći ćete po cijeni već od 46,26 KM na 24 mjeseca.