Promo
69

Novi iPhone 14, iPhone 14 Pro, Apple Watch SE i Apple Watch 8 službeno dostupni od danas u AT Storeu

Autorizirani Mono Apple Reseller AT Store od danas počinje sa službenom prodajom modela iPhone 14 i iPhone 14 Pro, Apple Watch SE i Apple Watch 8 za BiH.

Veliki broj kupaca i ljubitelja Apple proizvoda jutros su obilježeli početak prodaje novog iPhone modela.

"Standardna verzija iPhonea 14 dolazi sa 6.1 inčnim displejom i novim iOS 16 operativnim sistemom. Uređaj pokreće A15 Chipset, a poboljšanje se zbog iOS 16 funkcija ogleda i u većoj bateriji koja traje cijeli dan. iPhone 14 Pro modeli dolaze sa brojnim poboljšanjima, a prva koju će korisnici primijetiti i za koju smatramo da je game changer je Dynamic Island", poručuju iz AT Storea.

Kamere su jedan od najjačih aduta iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modela. Nazad su smještene tri kamere, primarna od 48 megapiksela sa većim senzorom, telefoto kamera od 12 megapiksela, te ultraširoka kamera od 12 megapiksela.

"Svojim kupcima za iPhone 14 nudimo dvije godine garancije, besplatnu dostavu širom BiH i najbolje iskustvo kupovine. Pozivamo vas da nas posjetite AT Store u Sarajevo City Centru, Alta Shopping centru i Delta Planet centru u Banjaluci. Ovo je za nas važan event, jer je prodaja iPhonea 14 i novih serija Apple Watcha u Bosni i Hercegovini počela samo nekoliko dana poslije Amerike i drugih razvijenih zemalja. Ovo je važan i veliki dan za BiH, za naše kupce i naše uposlenike", poručili su iz AT Storea.

Među novim Apple proizvodima koji su izloženi u trgovini, kupci imaju priliku testirati iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, kao i novi Apple Watch SE i Apple Watch 8. Datum za iPhone 14 Plus još nije definiran. Prve količine za Apple Watch Ultra su rasprodane i očekujemo tačan datum početka prodaje. Početak prodaje AirPods Pro 2 je planiran 30.09.2022.

AT Store je ove godine brendirao svoje ime i postao prvi Apple mono authorised reseller u BiH. AT Store nudi kombinaciju Apple proizvoda, najkvalitetnije dodatne opreme i kvalificirane korisničke usluge, što je postalo zaštitni znak kompanije. Iz AT Storea sugeriraju da Apple proizvode kupujte samo kod autoriziranih Apple resellera.

Plaćanje možete vršiti gotovinski ili na rate putem kreditnih kartica. Prilikom plaćanja koristite kartice Raiffeisen, UniCredit, Intesa Sanpaolo ili NLB banke. U AT Storeu možete platiti i online na rate za sve korisnike UniCredit banke. Ukoliko želite plaćati na rate i niste u stalnom radnom odnosu, preporučujemo apliciranje za kredit za 2 minute na IuteCredit.ba.

AT Store u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman Mac računala, uključujući stolna i prijenosna računala, monitore, dodatke, popularni iPhone, Apple Watch, te sve modele iPad uređaja i originalne Apple opreme. AT Store već 10 godina pruža klijentima u Bosni i Hercegovini najkvalitetnije i stabilne usluge kroz kompetentan tim certificiranih stručnjaka, trajno educiranih prema Apple standardima. Prva trgovina otvorena je 2012. godine.

AT Store uvijek ima otvorena radna mjesta i poziva vas da postanete dio tima. Kreirajte tim ljudi i učinite posao izvanrednim. Donosite energiju, radost i pravu strast za obogaćivanjem života ljudi. Jeste li spremni prihvatiti ovaj izazov? Biografiju pošaljite na [email protected].

Kontaktirajte korisničku podršku na 033 872 000 i 051 963 788.

Ponude svih proizvoda dostupne su na web stranici www.atstore.ba.