PROMO
16

Ne propustite savršenu priliku i obradujte sebe novim Xiaomi Poco X3 PRO 8/256GB

Samo u BH Telecomu pronađite savršen pametni telefon sa premium peformansama i mega cijenom.

Glavni adut ovog uređaja, odnosno razlog zašto biste ga kupili je njegov procesor. Riječ je o novom Snapdragonu 860 koji je uparen sa 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu, što je odlična kombinacija sa dodatnom mogućnošću proširenja kapaciteta jer uređaj posjeduje utor za microSD karticu.

Xiaomi Poco ima 6.67-inčni LCD ekran sa FHD+ rezolucijom od 2400x1080, podržava brzinu osvježavanja od 120 Hz i brzinu odziva od 240 Hz, što će se svidjeti svima koji puno igraju na svom telefonu. Što je još bolje, brzina osvježavanja može se dinamički prebacivati između pet brzina, od 30Hz do 120Hz, što znači da se po potrebi ekran može pokrenuti malo sporije radi uštede baterije.

Uređaj ima četiri zadnje kamere: glavna kamera od 48 megapiksela, ultrawide kamera od 8 megapiksela i dvije kamere od po 2 megapiksela sa integrisanim makro objektivom i senzorom dubine.

Prednja kamera zadovoljava uobičajene standarde koristeći senzor od 20 megapiksela.

Ljubiteljima video zapisa omogućeno je snimanje 4K videa u 30fps sa glavnom kamerom te full HD videa u 60fps. Ultrawide kamera omogućava snimanje kadrova u 1080p rezoluciji u 30fps.

Poco X3 PRO 8/256GB je zaista fantastičan, zadovoljit će korisnike koji prvenstveno traže brzinu u radu, sa vrlo dobrom kamerom kojeg napaja baterija od 5160mAh nudeći impresivnu izdržljivost.

Xiaomi Poco X3 PRO 8/256GB može biti Vaš za samo 1 KM uz paket Extra XXL BH Telecoma.

*Cijena je jednokratna sa uključenim PDV-om.

U sklopu promotivne kampanje "Besplatno surfaj i upoznaj poco!" imate mogućnost da se provozate u brendiranom tramavaju po Sarajevu i da besplatno surfate i saznate više o fantastičnom Xiaomi pametnom telefonu. Dovoljno je da izaberete Free Poco WiFi i registrujete se na Poco stranicu BH Telecom shopa i uživate u neograničenom korištenju interneta tokom vožnje.

Više informacija o ovom uređaju pronađite na BH Telecom webshopu.