Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predpostavljamo, mislimo = neznamo, nemamo pojma
Vako I mi kad se zapijemo, imamo hiljadu teorija..
Napao je korona virus!
Ne može to tako jer nije po dejtonu. Odmah obustaviti sve aktivnosti
Kazu mogu tacno proracunati a ustvari to bude "dodjeli joj jedno 3 miliona godina, ma nek bude 5 bolje ce zvucati.
Možda je do zemlje a ne do sjevernjače ?😜
To je lijevo mufo mog Djede. Zatreperi kad ga Djed pomjeri.
jes majkemi zyijezda....
To je srpski fenjer budalice jedne. Srbi su svjetlosni narod.
@33stil -- ti si bolesna osoba, jer bolujes od sprtstva, jedini lijek je da prestanes misliti na njih i izlicit ces se i ti i svi koji pate od te bolesti.
da se ukinu tzv naucnici i meteorolozi,sve zemlje svijeta bi ustedjele ogromne pare.Naucnici i meteorolozi su najveci lazovi.Zar ima ijedno naucno objasnjenje koje vec u Kur'anu nije objavljeno?Nista nauka mimo Kur'ana nikad nista novo otkriti nece
@olbih Ma ja čovjek nastao od blata, žena od rebra a Isus hoda po vodi. Treba uvesti vjeronauku i izbaciti naučnike. Ne treba nam ni lijekovi
A zamisli tek da ukinu vjerske organizacije, hajde sto bi se ustedilo para, al sto bi izbacili jednu bolest koja siri mrznju, neznanje i teror..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)