Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje komentatora kad je nešto pozitivno a na belaj lete ko muhe na ..vno
NISI INFULENSERKA, NEMAŠ 1K FOLOVERA. MRKA KAPA NIKO NE PIKA.
2008 bio u SAD-u, Amer circa 50g starosne dobi, kravata-odijelo, fakultet, sredjen zivot, kuca ko iz snova, obitelj, luxury auta... I pita me odakle sam, kazem BiH, a on ne zna ni da li je u Europi, kazem Balkan dio Europe, opet se misli, ma reko blizu Italije, ode lik na racunar, upali google earth poceo da trazi gdje je Italija, toliko o njihovom obrazovanju, da ne pricam o mladjim generacijama
BRAVO!
Na svakih Klikovih 50-70 kopiranih teksove sa www.bogapitajodakle.com o influneserima i generalno vanjskom izgledu, haman objave jedan sa www.stidnoalhrabro.com o inteligetnim/pametnim mladim ljudima sa potencijalom da nesto veliko naprave ili promijene. Yebote, pa nije da valjda da svako treba nekog u familiji da oboli od raka da skonta da bi radije da cita o nekome ko je nasao lijek, nego o nekome ko je nasminako Kim Kardashian.
Hej ponosu države BiH svaka čast tebi i tvojoj porodici pozdrav sa Vojne Akademije iz Grčke
Svaka čast. Samo nastavi tako i ne osvrći se na negativne komentare.....
Bravo
Skidam ti kapu mlada damo, sve pohvale. Ti si jedan od ponosa nase BiH.
Svaka cast 🏆🏆🎖🎖🎖🥇🥇🥇
Ta će ona, ja mogu popit 20 pivi za sat!
Ne lazi da mozes 20 kad ti ni IQ nije 20.
Svka čast. Doduše trebala bi se baciti malo i u istraživanje nutricionizma i metabolizma...
Ma 'ta će ona!
Narod se zaboravio za...avati. Hajd dobro.
Melika sisa joj velika
hahahahahahhah xD