Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo ba kiosk SDA Hubijara od 250 000KM kakavi qurci inzenjeri i nauka ! Danas se potrgase traze ko je kera rokno mislim treba i to ali ovaj SPOMENIK SDA KORUPCIJE stoji vec danima i niko nista !
vid mentorice. kolko nas je zajebavala samo nizasta. malo sifra zena
s obzirom da npr u Sarajevu ima x broj zgrada na cijim fasadama se jos vide ostaci rata koji je zavrsio prije 25 godina, koje niko nije pomislio sanirati, sumnjam da ce se tvojim master radom ista uraditi..bar ne ovdje
pa ja bih radio sta god samo da sa dzaninom ne radim, dosta mi je ludih ljudi
Metorica ti je jedna nepismena hlupaca. Nepoznaje osnove geodezije momak fulio si temu. Geodezija je nauka koja se bavi mjerenjima na zemljinoj povrsini ispot zemljine povrsine i satalitskim mjerenjima. S ciljem odredjivanja geodetskih planova i karata, kao i podloga za prohektovanja. I ti nisi inzenjer vec becler geodezije.
Semire Selimoviću. Ovo za što ti je neko platio oglas na Klixu danas se popularno u svijetu zove BIM ( Building Information Model ) tako da ne prodaješ šuplju. Postoje softwerske simulacije za provjeru energetske iskoristivosti objekata. To što ćeš ti skenirati objekte i dobiti inofrmacije da je 95 % objekata u BiH energetski deficitarno, ako ne popraviš fasadu...dzaba si skenirao.
U pm koji smo mi idioti pa u svijetu stare vec vijesti prezentujemo ko novo otkrice
Nidje veze
Ima posla u BIH za gradjevinske inzinjere, ali su plate smijesne.
Mali mozes ti qrcu svirat ako nemas stele ili ako nisi u stranci.
Momak, svaka tebi čast, ali džaba nama detekcija kad nema love za rekonstrukciju. Osim toga, kod nas se golim okom vidi da je većina zgrada energetski neefikasna i da su fasade popucale i ruinirane. 😏
sta ce, bolan, fakultet u sarajevu napraviti sem lazne diplome
@felichi Papcino.
lako je preko tudjih ledja zavrsiti fakultet inzinjeru
Moj pajdo, ako ne vjeruješ probaj sam. Nazovi Nikad nije kasno ili Travnik, Cazin i sl.. i kazi kako želiš npr.Srednju geodetsku. Ne budeš li je imao u roku par mjeseci ja i cijela kafana te castimo pivom cijeli dan. Za koju godinu ćemo imati geodeta na bacanje kao i političara koje nije briga za sve ovo o čemu u svim kafanama pričaju.
pitanje za inzenjera: Sta je vece -5 ili -2? unaprijed zahvalan
šta bi trebao ja sa svojim seminarskim radom, na temu pametnih nezavisnih kuća, a da ne spominjem diplomski :D ... Jarane rad ti je mlogo zastario