Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon što se najedem graha, moj prdež ne može ostati unutra više od 2,5 sata, empirijski dokazano dogogodišnjom primjenom najboljeg naučnog metoda..eksperimenta (tj. jedenja graha).
e odavno ne pročitah veću retardaciju. nekakva vinara (!!!) iz chilea u okviru ko zna kakve reklamne strategije objavi da je uradila kvazi-sociološko istraživanje sa uzorkom od, valjda, 4,5 žene koje su se našle u uredu tog dana i to je kao vijest? fakat, koji vam je q više sa ovim idiotskim \"informacijama\"?
de ba fakat ne rise....
ne govoris momku sta ti se jaranici desilo? ne rise majket sve ste vi iste tracare proklete
sreca pa nisam onda \"prosjecna zena\" ....... a nisam ni u ovih 27 % , sve u svemu ovo nije apsolutno tacno......