Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje neko laže ili sa-x ili ovi naučnići , prije jedno 2 mjeseca bio je sličan članak u kome se tvrdi da muškarci ostaju vjerniji ženi ukoliko dođe do bolesti , mada je sve to individualno
@eh potpisujem glupo zensko.......
podpisujem.
Samo jos jedan dokaz muskog egoizma i sebicnosti (cast izuzetcima) i dokaz sta zena predstavlja u mnogim brakovima-samo dok je zdrava da moze raditi po kuci, biti ljubavnica, zaradjivati novac, do tada je dobra. Malo trazi zauzvrat, a puno daje. Kada je malo davanja i paznje potrebno njoj, i kada se od radne masine pretvori u krhko nemocno bice kojemu bas tada treba najvise ljubavi, ona bude ostavljena.. Ima zena koje znaju spretno okrenuti situaciju u braku u svoju korist, a muskarac je taj koji potegne vise, i bas takvi muzevi ili partneri, nikada ne bi ostavili svoju suprugu u slucaju bolesti.. Tuzno je kada saznas da si poslije godina davanja ostavljen od onih kojima si vjeratno davao najvise.. Uh, .ebeno zensko, bas je prokleto..