Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi, dopustili su klixovci komentirati clanak!
vise nemozes tv upalit a da nije neka katastrofa ili kraj svijeta upalis tv a tamo se gase svjetla i padaju zgrade pa dokle vise
opet ce ovo nas da lupi po nosu, najvjerovatnije ce poslije ovog susnog vremena nastupiti poplave u jesen ili veliki snijeg u zimu.
Ne brkajta pisanje \"novinara\" i izjave naučnika..... To su dvije SASVIM različite stvari....
@dzekoo, niske temperature u Čileu ne čine tu zemlju nenormalnom po tom pitanju, i Čile ne treba spominjati jer je kod njih sada inače zimsko godišnje doba, jer ljetni mjeseci kod nas na sjevernoj polulopti kod njih su zimski. U Australiji je sada hladno. Od Santiaga prema jugu Čilea sve je pod snijegom, kao i donja polovina Argentine. Na južnom ostrvu Novog Zelanda u planinskom lancu pada snijeg ko lud. To nije neobično već su godišnja doba obrnuta iznad i ispod ekvatora. Kod nas kad je ljeto, ja južnom Zemljinoj polulopti je zima, i obratno.
Danas zagrijavanje, sutra zahlađenje, prekosutra i zagrijavanje i zahlađenje... Pa dajte se odlučite već jednom. @nusret: Naših 24% je sasvim dovoljno za srpske rospije željne bošnjačke \"kobasice\".
Alaše dragi šta če bit sa naših dvjaesćeteri posto?
Ubio me bog ako naučnici išta znaju samo laprdaju bez veze
winter is coming bitches!
e pa neka je tvoja drzava nornalna, d.e.b.i.l.u seoski
što se opterećuju sa ovim textovima, svakako je \"predviđen\" kraj 2012-e u decembru...
kad je ljeto ljeto je, kad je zima zima je :) Tako je kod nas, a ne kao u Španiji, Čileu, Americi, Rusiji... i tim državama nenormalnim. Sve je to normalno, samo se treba obući adekvatno.