Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, ništa od kurke..."ma otpast će on sam!"
Pa vjerovatno će ići na Mars kad se ti problemi riješe. Neće Golfom Dvojkom.
Ne mogu da Sarajeva da odem a kamoli na mars
Bili su na Mjesecu 1969 ali u Holivudu,tako ce isto putovati i na Mars.
Sve nabrojano ce prije dobiti da dosele u Bosnu na tri mjeseca. a mi koji smo iole normalni ovdje ostali mi smo idealni kandidati za mars. Otporni na sve, pogotovo ovo zadnje vezano za mozak mi ga haman i nemamo, jer da ga imamo ne bi nam bilo ovako kako jeste.
Ako izuzmemo katastrofalnu političku situaciju gdje ljudi žive u konstantnom strahu od rata ili dtugih nacionalnosti šta je tačno problem sa ekonomskom situacijom u BiH? Vidim da se gradi, vidim ogroman broj porodica sa više od jednog auta. Vidim super luksuzna auta i ljetovanja na preskupim destinacijama. Skoro da nema niko ko ne ode na more u sezoni. Dosta je sranja o siromaštvu.
Naslov ovog teksta je uvreda svakoj vrsti inteligencije. Kao da je otići u Gradačac na pijacu..
I stacemo sad kako da idemo? Ova vjest me pravo zabrinu.
Koja obmana i laganje ljudi. Hoce na mars ali preko kompjuterske aplikacije samo! Necete vi ni do mjeseca ni do 3035!!