Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muškarci pamte žene koje nisu mogli imati, žene pamte muškarce koje su mogle imati...
nit imam sta zaboravit, nit mogu sta upamtit
Ne seri majketi, kakvo crno zaboravljanje, ne koristimo ni 9% mozga i tu je puno šupljina, a ti pričaš o zaboravljanju. Kakva ubleha i gluposti da se zaglupe ljudi i da sa njima upravljaju kao crkva nekad što je radila.
sta je pisalo u clanku ?
Ovo je istrazivanje prosto glupo,ako mi neko moze dati broj od tog naucnika da ga ja nazovem i kazem mu to !! Inace covjek moze imati savrseno pamcenje jer kapacitet mozga nam je takav npr. za svog zivota ne iskorisitmo ni pola mozga..pfff kakva je on istrazivanja radio,kad sam ja kao ne naucnik dosao do boljeg zakljucka :D
Eee jes fkt. Danas sam imao da nastrebam filozofiju i biologiju. I tako vam naucim ja filozofiju , pa onda malo biologiju. Kad buraz, nista ne znam filozofiju. Tako ti ja opet filozofiju naucim pa zaboravim biologiju :O E kakvih srOnja se mozes nacitat nije normalno.. Ono sto ja mislim zasto zaboravljamo je bas zato sto citamo ovake gluposti..
@a svakome je lakse upamtiti manji broj osoba xD
Koja je razlika između plaće i menstruacije? - ? - Nema razlike! - ??? - Dobiješ je jedom mjesečno, traje četiri, pet dana i poslije se možeš jeb*ati. ------------------------------------------------------------------------------------------
i cool
Ma nema sta, ove danasnje trebice mackice su totalno moderne majkemi..
Vozili se u autu mehaničar,električar i programer...i auto se pokvari.Mehaničar kaže: - Ma sigurno je otišao blok od motora! Električar: - Ma sigurno je to do akumulatora! Kad će programer: -A da probamo da izadjemo,pa da ponovo udjemo?
sto sam ja onda vako glup ?
eh na onom \"upisite sifru iznad\" pisu slova QOKUZ ,,eh kako znaju da helera nemam
joj u onom kamijonu punom pcela ,,znal iko gdje je trut ?