Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma smijesan je windows.......da vishe vas levata koji stalno govorite windows bolji prelazi na linux vishe bi i softa bilo optimizirano..a sto se tice igrica...DAJTE LJUDI IZADJITE VANI!!...[plus mozete korisitit wine za mnoge appsove] "..radim na eks do dna do dna.."
Tacno je, moze se i skinuti sa interneta preko Tajlandskom Web-site-a. Problem je u tome sto mjenja sistemske filove, ima bug-ova, meni je recimo sjebao zvuk. Uglavnom, vratio sam se opet na XP.
Vec je izasao na "CRNO" po Aziji moze da se kupi za 2 USD
sa Nixonom na celu i njemu slicnim.... zamolio bih vas da ne lupate praznu slamu... ni mi a boga mi ni vi nemamo nikakvu korist od toga....
HAHHAHHAH ... Linux hahahhahahahhahahahahahaahhahha Linux HAHAHHAHHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHA
Ja koristim Windows 2000 i ne mislim prelaziti na XP. Windows za danas, Linux sutra a FreeBSD zauvijek.
linuks je kurcina za cc. dobar je mozda za baze iweb servere. za cc jaguar i xp. windowsi su s xp om dosta stabilniji nego prije.
Ma ko jebe microsoft i njihove nazadne proizvode... Ako hocete da vidite buducnost svratite na www.apple.com
previse serete linuks polako osvaja svijet... da ne kazem i bosnu...
Mislim da je linux vrlo dobar os,ali za ljude koji PC koriste u profi svrhe ili su veliki fanovi PC igara vrlo je tesko pronaci software za linux.
Hajde,stručnjak,a koliko popularnih i kvalitetnih aplikacija radi pod Linuksom? *** Nije fazon u tome da su Windowsi puni sigurnosnih propusta,a da Linuks nije-pisci virusa prilikom kreiranja virusa pišu virus koji ima najviše šanse da se raširi,dakle za Windowse,koji su instalirani na 90% računara u svijetu.
isto sranje samo drugo pakovanje
sranja i slika svi su fake
ma bit ce opet pun kurac sigurnosni gresaka kao i xp. ma najbolje instalirati linux i biti miran. a mogu reci i da je u mnogim stvarima i mocniji od windowsa.
ujedva cekam al bog zna šta ce se proizvest do tad