Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto drugacije 😬😬 svaka cast 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Super
Bravo ljudi
svaka čast momci, naukom protiv bolesti društva...
Pozitivno 👌
Ma bravo! samo naprijed!!! znanjem protiv bolesnog drustva!
Konacno nesto drugacije! Drago mi je da imamo priliku prosiriti svoje vidike, ukoliko nam zimi smog dopusti??? Ne zelim da kritikujem ali mislim da trebamo da rijesimo prvo problem zagadjena zraka... ❤
Nesto je dug teleskop, mogli su naci i kraci. Al zene kazu inace vole deblji. Zato je dobar teleskop, nek ga zene gledaju ako nista.
‘Oćemol moci vidjet gor i nebeski narod
Igračka za djecu .Bolje i to nego ništa.
Sarajevo,Mostar,Banja Luka ulazu u koncerte folkera a Visoko gradi turizam preko naucnih aparata i piramida za istrazivanje?
Svaka cast
Bravo
Bravooooo
Nakon 10 vodina da procitam neku pozitivnu vijest. Aferim!
Ovdje ljudi lakše vjeruju u ono što ne vide nego u ono što vide! Imamo više vjeronaučnika nego naučnika! Zato na stotine džamija i crkava dođe jedna opservatorija!
Mi smo sada ozbiljna carsija