Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > > > www.XXdate.club
Meeto, viking!
http://sciencenordic.com/old-arabic-texts-describe-dirty-vikings
vjerujes arapima? 😂
Xeno ratnico jesi li to ti?
vikinzi...
Vikinzi odradili Selex u Hrasnom!
Ma najkrvolocniji gusar crvenobradi je bio žena kao Božo Vrećo
Bog te, šta je s ovim feministima danas? Hvataju se ponosno za Vikinge, pljačkaške horde, kako bi pokazali da, šta, bilo je žena koje su bile najgore među njima? Bravo, maestralno. Usput, XX hromosom kažete i nazvali ste ostatke ženskim. Otkud znate da li se ta osoba osjećala kao žena, možda je muško? Sarkazam naravno.
Zato su i propali.
Zato je BiH krajem 20-og i ranog 21-og vijeka doživjela nezapamćen uspjeh i uzdigla se do visina o kakvim Skandinavci mogu samo sanjati. Sami su sebi krivi, žene su ih svele na prosjački štap i upropastile im civilizaciju.