Komentari (657)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato prihvataju da je žena nastala od Ademovog rebra da se on uz nju smiri... Skroz logično i naučno dokazano.
Iz aviona se vidi da je tako bilo hahahaha
Nije naučno dokazana, stvarno ? Evo jednog nepobitnog genetskog dokaza: http://genome-euro.ucsc.edu/cgi-bin/hgGateway Pogledaj dječko, DNK od najprostijih živih bića do složenijih i nivo zastupljenosti fragmenata ribljeg DNK u savremenim ljudima, ili pak koliko je identičan genom velikih afričkih majmuna našem genomu... Mani se ilmihala i sufara, stvarni svijet je mnogo ljepši i veličanstveniji od tog hodžansko-fikcijskog...
PRIKAŽI ODGOVORE (61)
Cini se da je situacija u BiH gora nego sto sam mislio .
Samo malo:ti vjerujes da si ispao iz majmunove ghuzhice,da se vrtis na lopti brze od brzine zvuka te to nista ne osjetis-i mene onda nazivas glupim?ccc nevjerovatno
Korumpirani i neobrazovani narodi (plemena) Balkana se ne mogu promijeniti pa i sam Bog da nam se javi ili da spoznamo dokaz koji potvrdjuje evoluciju. Sto se tice rasizma i divljastva tu ipak zaostajemo za englezima, njemcima, belgijancima, spancima, ..
Sto se tice evolucije, ako je ta teorija tacna onda je i tacno da su razna iskustva nasih predaka duboko ukorjenjena u nasim genima. Sto objasnjava mnogo toga s obzirom na zivot koji se vjekovima ovje prozivljavao.
Zapadnjaci LAZU po anketama da nisu vjernici, a Balkanci LAZU da su vjernici, zapravo na Balkanu ni crkveni (ne)radnici nisu vjernici!
Balkanci vjeru iskljucivo koriste za raspirivanje sto vece mrznje i da dobiju ko fol oprostonje za pokolje, genocide i zlocine koje prave, pa onda nije ni cudo sto neke crkve na Balkanu sa pravom zovu zlocinackim, kao recimo SPC, koja je toliko zlocinacka, da bi samoincijativno trebali promijeni naziv u Srpska Zlocinacka Crkva ili SZC.
Dobro su to Franjevci opisali u pismu Papi Piju II jos pred kraj Srednjevjekovne Bosne kad su je iznutra rasturali prilisilnim pokrstavanjem, kaze "mi ih pokrstimo, a oni se vrate starim paganskim obicajima".
Najbolji je onaj dio kad je poželio da se odmori sedmi dan ... i onda zaboravio da nalijepi etiketu 'Made in China' na svoje djelo.
Bilo bi dobro vidjeti ovu statistiku za Njemacku, Francusku, Svicu... Istrazivanje je obuhvatilo samo bivse komunisticke zemlje. Samo ta cinjenica da smo mogli prihvatiti komunizam govori kolike smo tarabe bili i prije - a ni danas nismo daleko odmakli.
Zasto ce ti to, kad ce i jedni i drugi i treci lagati u anketama da su ateisti i agnostici, a ovamo nedjeljom pune crkve na misi, da ne govorim za ponocke i druge uskrsnje i bozicne blagdane. Pa dovoljno je pogledati da im je maltene sve i jedan praznik neki svetac da skontas da one zemlje koje se najvise dice da su "laicke", da zapravo najvise lazu.
Ankete...i onda stave srbiju ispred hrvatske po pitanju vjere u boga. hr je 100% vjerska zemlja dok u srbiji pola stanovnistva cine romi/cigani koji ne vjeruju niti u bilo sta. Evolucija...ljudi su stoka, profesionalno i stručno gledano. Bitno je budu poslusni i slijede ideje koje nikada nisu u skladu sa razumom: evolucija i kontra-evolucija (bog).
“Meni je jedan Čeh, veterinar, još prije onog rata pričao da po tom nji'ovom vjerovanju u starim knjigama piše da je Bog bio naumio čo'eku da živi hiljadu godina.
masala, hilhadu godina? e to bi bio zivot
Pecinski ljudi, koji su se nekako prosvercovali do danasnjeg dana. Mislim da je postotak neznanja i praznovjerja jos i visi, citajuci komentare ovdje.
94% vjeruje u boga kod nas? Nema sanse
mnogi naucnici danas osporavaju Darvinovu teoriju evolucije,problem je sto oni iako imaju jako mnogo razloga za osporavanje ne nude nikakvu bolju teoriju
vidim ostalo jos neandertalaca u komentarima
Mi nismo nastali, mi smo BAHNULI! :):)
Nije bez razloga teorija!
Mogli ste pogledati rezultate izbora i shvatiti to odmah. Zatucana gomila koja nije kadra shvatiti kuda je vode čobani, a kamoli da shvati kompleksnost evolucije i koliko je to vremena 3 milijarde godina.
sad sam stvarno zabrinut kada vidim oko cega se prepiremo haha nema se za kahve a teorije o evoluciji i druge se objasnjavaju