Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko iz BiH? Sve se nema, svi se žale, svi bi rado pobjegli iz BiH... PA BUJRUM LJUDI :)
bosanci su glupi, ali ipak nisu toliko glupi :)
Osnovana facebook grupa podrške za slanje Svemirka Osmanagića OBAVEZNO na Mars u prvoj "piramidalnoj" turi. Pa nek se tamošnji foteljaši bakću sa negovom "levitacijskom" naukom. Usput on kao "stručnjak" za leviticiju može doprijeni smanjenju potrebnog goriva za prelet do Marsa, a bože bit i Venere. Ako imigracione marsijanske vlasti ne dopuste ulazak (delevitaciju) onda ga se hitno putem "NuD-a" (Noga u Dupe) uputiti u područje Jupiterovim piramida i Saturnovih kugli, a more bit i u područje Uranovih halki. Facebook grupa već ima 236.755 komada potpisa, što je največi piramidalni broj ikad....
Bi Bosanac da je to sezonski pos'o!
Naravno, mi smo devedesetih gledali umiranje uživo, ne treba nam neki jebeni reality s druge planete
"Oni koji budu odabrani, prije puta na Mars, proći će sedmogodišnju obuku. " daj ba zajebajete
Ima i kandidata iz Bosne, samo su se izjasnili kao Indijanci, pa je tesko procijeniti.
da nije zalosno bilo bi smijesno, pa valjda mi bosanci znamo sta je muka i belaj jos me samo katapultirajte na Mars
Nek me prime prvog ovdje nemam plana, kuce, stana, zivotnog elana, ni volana da vozim.
Projekat će biti katastrofa zbog ovih Star Trekovaca. Ne možeš na takvu misiju poslati nekoga ko je još u svijetu stripova i holodeka. Mars će ih sažvakati i pljunuti nakon sedam dana.
ova populacija ce ili imati stopu rasta vecu od africkih zemalja, ili ce svaka cetvErica nestati nakon godinu dana...osim sexa, jedino sto preostaje za neku zanimaciju je "puc - puc, rez - rez"...
Isao bih ja ali nemam 18 godina jbg. :/
...a, đetića...samo nek' ne radit'...pa makar i na marsu...hrvata ne pušćajte, zabiće šaovnicu po sred marsa, pa eto belaja :))
Koliko vidim, Srba i Bosanaca još uvijek nema na spisku, tako da smo sad za sad izbjegli belaj :) :) !!! Dobro ti jutro Commi.original !!!
...dobro jutro...puste li balkance, nek šalju i unprofor...
Živjela nauka i obrazovanje !!!
Mislim da ih treba poslat, sve i jednog. Pa gdje god da završe...