Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha dokazano je da covjek ne utice na klimu planete nego se zagrijavanje i ledena doba desavaju sami od sebe od kada postoji planeta. Svi dokazi se nalaze u ledu na polovima uzeti sa 5,6km dubine. Globalno zatopljenje je teorija izmisljena da se kontrolise kojim energentima se pokrece ljudski rod i manipulacije na berzama.
Sve je ovo Bozija volja!!!
To kažu naučnici finansirani od strane naftaša, vlasnika rudnika ugla i termoeletrana i teške industrije, po kojima u globalnom zagrijavanju čovjekova industrijska aktivnost nema nikakvog udjela. Ali dobro, nisu ovakve izjave ništa novo. Pa i oni se moraju braniti hebiga, i njima su pare drage. Samo mu ne diraj izvor zarade. Nećemo valjda dozvoliti da ove gazde spadnu na prosjački štap ?
jarane citas naucnu fantastiku.. mislim lijepo je to, ono daje neki filing. Nafuras se na te teorije zavjere. Al pajdo to su sve bombe.
Vrlo dobro, jednom kad i okean pocne bljuvat CO2 onda smo ga po pu si li
Nikola Tesla je jos u 19 vijeku pronasao nacin da struju emituje bezzicnim putem problem je bio sto na taj nacin niko nije moga da ugradi strujomjer, pa su mu zapalili postrojenje. 1989 dva naucnika na oksfordu postavili su temelje hladne fisije, tj izdvajanje vodonika iz vode prakticno besplatni izvor energije svima dostupan, problem je sto su ta dva naucnika nestala sa lica zemlje nezna him se ni traga ni glasa. Ko jos moze da sumnja u moc naftnih kartela.
Slazem se !!!
i skeptici su priznali da je globalno zagrijavanje kao posljedica ljudskog djelovanja istina.
Kad tako lijepo razmisljas o ledenjacima jesi li se ikad zapitao zasto se nivo mora nije promijenio ni za 1mm u zadnjih 100 god???? Ne uzimaj u obzir nivo mora u Veneciji jer ona tone, a ne raste nivo mora.
iz godine u godinu sve toplija i toplija ljeta a ledenjaci se sve brze tope a mi koristimo fosilna goriva iako imamo ciste alternative
sad ce neko napisat sve je to bozija volja..
mene su učili da je čoj\'k nast\'o od majmuna...a ja se uvijek pitam da nije obrnuto...
meni bao kupijo škrge