Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednog dana kad voda postane vrijednija od nafte, eto amerikanaca da nas "oslobode".
More je puno tajni ;)
Eto dokaza da nema koristi od sakrivanja. Sve se nadje. Sve. p.s. Fahro nema veze sa ovim otkrivanjem.
...imal' šta ispod malostonskog zaljeva...
Dao sam ti dusu srce sam ti dao...vazda me posjeti na more
Podsjeti
Reko' sam ja, ima pitke vode kol'ko ho'š a oni meni ne vjeruju :-)))
Naša domovina Bosna i Hercegovina je zemlja koja sadrži ogromne zalihe svježe a pitke vode. Jedini problem je to što nemamo dovoljno pametne ljude na vlasti koji bi znali iskoristiti ovaj naš potencijal.
@Tesla10 Dobro zboriš kolega.. Pored vodnih bogatstava, potrebno je pomenuti i šumsk,a za koja svi znamo, a Boga mi i naftna, za koje većina ne zna. Samo preostaje pitanje, kako sve to adekvatno komercijalizovati, te stvoriti profit, a samim time i podići blagostanje građana na jedan zavidan nivo, nije da se ne može..
ne cekaj vlast tesla,pij,pij:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda bice stvarno voda trazenija od nafte, jos malo i busotine za vodu, a mozda i vodne platforme :)