Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo samo nemocni i izlozeni milosti svemira nismo svjesni. Lebdimo u beskonacno velikom prostoru gdje je samo objekat velicine prosjecnog nebodera dovoljan da nas zauvijek
@SamoRealnoDruze ima billion galaksija i tu je naše stvaranje nastalo
nije neboder dovoljan 😃
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledat sa Bjelasnice
Ja mislio malo skoknut do mjeseca
Večeras se Dedžal spušta.
panika u nasi boze ko ce da nas spasi
NCR forevever! Smrt fasistima iz Cezaravog Legiona...https://www.youtube.com/watch?v=pPArO-OI_3U...Marty Robbins - Big Iron (Fallout New Vegas)
A sada show...malo veselih pjesama...https://www.youtube.com/watch?v=qYQLKrRXtl0...S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat Ending Theme...da vam se povrati nada u bolje sutra.
@Izgubljeni Pomagiche Cheeky breeky
Nema Jupitera Nema Meseca Pokrila nas ratna tama Ratna tama joooooj...
kisa je tek za srijedu najavljena
jel to nastupa doba akvarijusa???
Već zamišljam kako će večeras teenageri da crtaju pentagrame po trotoaru i tako estetski i ekološki ugrožavati ljudsku zajednicu iliti humaniti.
Sace dodik reci da su Bosnjaci za ovo krivi.
Veselo veče za okultiste...
Doći ce oni kojima ova planeta pripada jednog dana oni nisi bezopasni samo imaju poslove u drugim galaksijama...
simptomi sunčanice
Nema shaje od chemtrejla vise vidit ista.