Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Where are the flatearthers?
Sunce je 4-500KM od zemlje. Pogledaj ugao suncevih zraka https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-sun-rays-falling-clouds-image10356007
@dinooo1 jesi ikad cuo za perspektivu ? Kao sto cesta izgleda da se suzava i nestaje u tacki. tako se i zrake sa visine oblaka (7-8 kilometara) izgleda da se šire , al u stvarnosti se samo priblizavaju tvom oku. Najocigledniji dokaz da sunce nije na visini od 5000km je taj da osoba koja je ispod sunca i osoba koja je daleko od njega 20 000km ga vidi u istoj velicini. Da je na takoj maloj visini sunce bi u zalasku trebalo biti manje bar 3-4 puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hajd s bismiletom
istopiće him se naljepnice "Nasa"........? :(
Imal ko upaljač da pripalim cigaru.
Otkrice da postoje nepoderljivi Nebeski narod i na suncu
smaras normalne ljude svih nacija. Idi se negdje lijeci