Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir na aparatima....
penetracija@, nabrojane firme su monopolisticke stranačke firme, nikako nešto čime bi se svi mi trebali ponositi.
Gledaj kako se traktorasi uzbude kada vide uspjesne i ugledne Bosnjake, politicare, gradonacelnike, ministre, profesore, inzinjere. Vrhunac njihove popularmosti u svijetu je 1200 godina za genocid u Haagu. Lopatu u ruke djiksoni nepismeni, niste jos dorasli 😆😆😕🚜🚜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naš Lord Emir Of Chivas, član sda, musliman, vjernik, ljubitelj dobrog Wiskey-a i trubača!!
Šta kaže na ovo "lord" Hadžihafizbegović?
Da ga ovi nisu suknuli Lordu?
Nisam naravno pročitao tekst, al sam vidio nešto "hemijski inženjering". Mogu mislit koliko zla je ova žena nanijela čovječanstvu.
@RaspjevaniSateliti Jako pametno, nisi procitao tekst, a vec mislis o zlu. Haj' ti jarane baci drkicu i opusti se. Nisu za tebe "umni" tekstovi.
Sad ce Serbi svojatat...
ebo majku sve strucnjaci i uspjesni kad napuste BiH, nema ga ni jedan da ne zna nesto, pa kako propadosmo ovako onda
nije neka treba....ima umornu facu
Nigdje ona Tuzlu ne spomenu.
Srbi, 'Rvati i mali srpski brenin igrac Emir na aparatima... inzenjerka a nije lordica...
Pazi da te kraljica ne smaze za veceru...
Nema nas puno, al smo dobro rasporedjeni!
Aferim dragi moji što bi rekli nema nas puno ali smo dobro raspoređeni !
Pa i nas glumac Emir je postao plemić! "Lord Of Chivas" Prestižna titula za ljubitelje dobrog Wiskey-a.
PENETRACIJA :Iz Tuzle je, tu zive svi i nema veze jel Bosnjakinja ili je Gurbetka! Pricaj o ZENINOM uspjehu, shabane jedan nacionalisticki.
nasi ljudi stvarno napreduju gdje god odu.. opet kazem. da nema nacionalizma i da svi u BiH rade za dobro BiH bila bi ona Swica. ali nemoze to jer imamo puno dusmana u njoj.