Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah srbi se ukrštali s starim turcima, stoga imaju šampiona Novicu Đokovićevu.
Govore Slavenskim jezikom, jezikom kojeg nazivaju srpski, i tvrde da svi ostali govore takodjer srpskim, ali sami ga pravilno ne pricaju. Za padeze ne znaju, kako su gramatiku od nas preuzeli nisu je proteklih generacija utvrdili u prirodni narodni govor. Dok ne nauce u skoli, ako nauce uopce, i ne koriste padeze. Oni tvrde da su Sarbani i Serboi, Iranska i Pashtunska plemena, oni nisu Slaveni, ali ipak i ako oni nisu Slaveni, nas Slavenski jezik jeste Srpski...kak\' cudno?! Daju djeci Grcka imena, ali nose Turska prezimena, popur Karadzic, Hadzic, Serdar, itd.
To su upravo tvoji Bosancerose...ne vole Turke ali koriste njihove rijeci, izreke, poslovice. Ne mogu da smisle muslimane, ali im je svaka druga rijec islamska izreka, kao vala, masala, alal vera. Pravoslavci su, ali ne pravi krscani, posto su vjeru iskrivili svetosavljem i domacim mitovima i evandjelijama, koji nemaju veze sa Isusom.
Moja SLIKA !!!!!! Otkuda vam ?????? Inace se zovem Ilija Konjoslav, nadimak bosanceros.....
Je li ovo gore na slici taj BOSANCEROS !!
u 7 dana samo 2 vijesti iz nauke .. au pa šta se to dešava :)
@bosanceros Nabijem te na nispe
-Trebala bi Dodikova Snjezana sa ovi da se ukrsti.
bosnjaci su sampioni,imaju srpsko-hrvatska prezimena,turska imena a pozdravljaju se na arapskom koji naravno ne znaju osim dvije rijeci ali u medjuvremenu uce bosnjacki,neku mjesavinu svih kojima su se poturili za saku pilava polahko i plaho dok ga ne savladaju hehehehe....
@tambura buhahahhahahhahahahhah
Ko vam dozvoli(J)o da postavljate sliku mog babe!!!
Super, bice mali Homo klingonac obecavam :)
@homo erectus dodji onda da se ukrstimo :D
Od biraca nema jebaca.
guzile se neandertalke ko stuke
sto je najgore, poznajem nekoliko imbecila koji imaju ovakvu karakteristicnu facu kao na ilustraciji