Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo dabogda umirao a nemogao umrijeti i dabogda ti ono sto ti je najdraze umiralo a nemoglo umrijeti srami se jado pogledaj se u ogledalo i upucaj se odmah krme jedno.
*ebo ti bog majku gladijator bi sretan bio sto ga je lav pojeo kad bi vidio sta bi ti ja uradio!
@Ante Recicu samo jednu rec: BLEIBURG! :D
Ovo Jasenovacke posrbice vidi se i po kostima da su uplašene hahaha
@pipo dabogda ti svu familiju iskopavali. a administrator ovog portala treba da se stidi sto dopusta postavljenje komentara ovakvih bolestika.na srpskim stranicama nema sanse da ti postave i jednu rijec ako se sastoji od bilo kakve kritike.
Ucini mi se da procitah u New York-u pa kontam da su Ameri poceli pisati neku novi historiju. Ispasce da su oni nas otkrili a ne mi njih... Ali sreca pa je su nasli gladijatore u York-u. :D
super clanak, svaka cast sarajevo-x, dosta vise politike i ministarskih pr@seravanja...
Ova arheologija pravo popularna,samo se zarovi naci ces ...........
Ja mislio da opet iskopavaju srebrenicku krmad