Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
troditelji
Na šta li bi ličila beba našeg Predsjedništva. Lijepa na Ivanića, pametna na Izetbegovića i snalažljiva na Čovića.
A na sta bi tek licila beba kada bi ljekarima poslo za rukom da oplode majcino jajasce Milice Markovic sa ocevom spermom Mladena Ivanica, a da se zatim ti kombinovani geni prebace u jajasce Zeljke Cvijanovic.
hehe koda je to nešto novo u nevijernika izmijenjaju se po petorica za veće na jednoj ženskoj i ona zatrudni...nekad i sa više i ehetoti desetak roditelja
Pika se i onaj što drži svijeću.
mozel u troje ikako
Dva pedera i lezbejka
Rjesenje neslaganja u BiH. 😁😁
ja sam svasta pomislila..haha
Sviđa mi se kako razmišljaš.
Jest ali u kurcu.
a kod nas se doktori specijalisti i hirurzi otpuštaju jer nisu u klanu koji pljačka državu. još malo i u bolnici neće znati odrezati nokat, ali će barem svo osoblje biti u familijarnoj vezi i partijski podobni.
drage moje kapice i kosuljice :)
ukrajinke se karaju dok si rekao dodick
Gdje prestaje razum, počinju Pravoslavna posla
hahaha jos kad psihopata takvo sta napise