Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, putijeće rimsko pozorište, maske, šerpe i lonci su ostali... sve ukazuje da je glumce pojeo mrak...
Mrave, mrave, vidljiva je ko na dlanu. Resolviraj home.pdobson.com, pa vidi na kojoj je IP adresi :) Otvorili smo danas i drugi hostname, ali za neku drugu svrhu, također samo privremeno: lacolhost.com Resolviraj i njega pa vidi na kojoj je IP adresi :) Toliko o tvom računalstvu.
Uh kako sam ožednila. Radim sve poslove, žedna sam.
Uh kako sam ogladnila. Radim sve poslove, gladna sam.
PING 127.0.0.1
Ma \"@Mrave\" zajebi šuplju ... pokušaj da nas uvjeriš u to što tvrdiš ... ... znaš li nam IP adresu ?
PING 127.0.0.1
Mrave mali, nemoj se hvaliti djetinjom izložbom sa 127.0.0.1. Računalo ti nije sigurno, takav si \"ekspert\". U proteklih sat vremena otvoren je (privremeno, ipak sam milostiv) host-name na tvom računalu, a da ništa nisi primjetio.
Mrave, mrave...
PING 127.0.0.1
Halo ljudi uozbiljite se ne postoji u medicini terapija Internetom. To niti jedan jedini iskusan doktor neće preporučiti kao terapiju.
PING 127.0.0.1
bošnjaci muslimani izgleda imaju problema sa identitetom
PING 127.0.0.1
sarajevo nije nikakav multikonfesionalni grad tamo su samo bošnjaci muslimani
Odkad to u fundamelističkom sarajevu ropću krmad ?