Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drazimire ne kaki kakav nebeski narod , idi spavaj !
Ma kakav sveti narod, nemoj da vas zidovi cuju pobice se sa vama ! Drazimire
To nisu poljski kosmolozi, vec srpski !!! Ispravite gresku. Ovo je jos jedan dokaz zavere protiv nas Srba. Mi smo sveti narod, mi smo SORABI sto znaci NEBESKI NAROD. MI NAJBOLJE ZNAMO CRNE RUPE jer smo mi sa NEBA i nasi pradedovi su nam pricali o tome. A sad, kradu nase zasluge...a mi smo znali za ovo odkad postojimo.
ne treba lahko vjerovati bilo kakvoj post komunistickoj drzavi, koliko god se odmakla od komunizma, to je ipak upitna drzava. treba jos 1000 godina da plate za komunizam naravno. a vi glupani jos uvijek polagajte cvijece na titovom groblju dole kod c3tnika.
Neke djevojke zaradjuju na crnioj rupi.
treba sve siptare pobacati i te crne rupetine pa da i nema.
Sta naprica?
HOCU I JA JEDNU CRNU RUPU...
na zrce ili u ovu rupu hahahhaha
trebalo bi naš parlament poslat da provjere
ma neka oni imaju friske informacije sa zrca to nas bas interesuje pustite se glalaksije
vijest objavljena u aprilu, link: http://news.nationalgeographic.com/news/2010/04/100409-black-holes-alternate-universe-multiverse-einstein-wormholes/