Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj genomom utvrđeno da je mužjak, samo ga prevrnete na leđa.
@oko_paša84 hahahaha dobar dobar
To je Srpski pas
@Alimali 😂😂😂
Čuj evolucijska veza između psa i vuka! Kakva evolucija tobe jarabi? Zapravo, da li religija negira evoluciju svih živih bića, ili samo čovjeka?
ljudi pripitomili cuke pre 40kilo godna a unas babuni rade opozit- cuke opet postaju divije kake su bile pre 40k godna.
Sad ce ga klonirat pa ce izrast cudoviste i jebat ce nam znanje.
...nasli mu i pasos pa znaju koliko je star...
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Pas jeste prva zivotinja koja je pripitomljena, ali se ne zna tacno kada - negdje u rasponu od prije 15000-40000 godina. U vrijeme kada je covjek zivio kao nomad, od lova i sakupljanja sumskih plodova, vuk (inace socijalna zivotinja) je poceo pratiti ljudska plamena, koja su iza sebe ostavljala ostatke hrane od ulova. I tako se priblizavati covjeku, kome je poceo pomagati pri lovu i kao zastita. Kasnije je odomacena krava, ovca, pa svinja i konacno konj, na podrucju stepskog dijela Azije.
Pujdo
premrtvio , rođenje isusa , pa i muhammeda pa i prvi i drugi svjetski rat
jel ziv?
Ima li pedigre?
Treba uzeti dna i stvoriti klon.
tako mlad a tako star ili tko je stariji on ili mati mu
Čuj gluposti, utvrdili da je mladunče staro 18.000 godina. Neka mi neko objasni kojom logikom su se vodili, ili kada su se psi pojavili na ovozemaljskoj planeti.
@peroSB E moj Pero. Ti i ovi što ti lajkaju komentar. Nije čudo što smo tako nisko pali u obrazovanju... Tuga
Pa jel živ?
Srbin
Od kog vuka je pudlica