Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako znaju da je kocijas, je li im nesto opsovao kad su ga otkopali?
Homo Srbus
Zanimljivo
Kako se identifikovao kočijaš? On ili ona? Ili ono ili oni? Treba to ispitati
Srbi pa amebe
jel u pitanju pripadnik nebeskog naroda?
Nije to kocijas, to je skelet nekog antiRusa sto ga je Putko sredio.
Predak autohtonih sibiirskih naroda koje rusi okuporase prije skoro 400 godina, prvo kolonizscijom, pa vojno, kradu im njihova prirodna bogatstva, svjest o pripadnosti, zavranise kulturno nasljedje, nametnuse im ruski jezik, promjenise prezimena, imena.... Jedina kolonijalna zemlja na planeti Zemlji je jos rusija, jer rusi prirodno nikada nisu zivjeli istocno od Urala. Plackasi okupatori ubice.
Mozda je on vukao kociju umjesto konja. 😂
Cijela ex Yuga se zeza da je garant Srbin 😂
Srpski predak Kocijas ko i oni
Volim Srbe i sve dobre ljude i narode ali ovo je zdrava zajebbaancija isto ko sto oni o nama pricaju viceve o glupanima Muji i Sulji. Dakle ovo je Jovan, vracajuci se sa opijanja rakijom, pao je i poginuo, i onda je konj umro od gladi i zedji pored njega hehe. I tako sve su mila moja, prekrili snegovi, ruzmarin i sas... odnosno prasina i zemlja po Jovanu i konju.
Već vidim priču Jovana Deretića . Nekad davno jedan serv krenuo ka Sibiru hahahahaha ...
sigurno protjerani srbin iz Sarajeva