Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao sto su zohari postali "otporni" na inkseticide, tako i ova bakterija na antibiotike, cinjenica je da svi organizmi na svijetu evolviraju da bi odrzali egzistenciju usred promjena koje dolaze prirodnim ili umjetnim. Cisto primjera radi imate ljude koji su otporni na struju 220 V, kada bi citav svijet udarila munja, na svijetu bi ostali samo ti ljudi, te bi narastaji kasnije automatski bili otporni na strujni udar.
imala sam istu infekciju
joj al ameri seru, kod njih sve jebene bolescure nicu i ni za jednu nema lijeka, pa krepa nekoliko stotina hiljada ljudi, pa bubnu lijek na trziste kobajagi samo za to -.- a usput istraumiraju cijelu zemaljsku kuglu izuzev sjeverne koreje... supci
E kad sad krenu kljukat ovim virusima onu sirotinju sto jos uvijek imaju nafte dijamanata zlata il titanijuma
Cist dokaz da je evolucija laz i prevara. Kako je mogla postati otporna na antibiotike ako je nije Allah takvom stvorio?
...farmaceutika u usponu 😉
Hoces reci u SAD-u su proizvedene?:)
Mutirala u američkim bolnicama.
Otkrivena ili napravljena? Prije bih rekla ovo drugo!!!
@kraftwerk - i svaki put te bakterije evoluiraju u SAD, samo tamo imaju one, bolesti koje samo dr House moze izlijeciti, NLO, alieni i tako to!
@kraftwerk ...jah, izraelska marioneta!
Otkrivena u laboru.Nista novo,nije prva a valjda ni za....
Cudilo bi me da je negdje drugo otkrivena
mislite proizvedena da se zvrnu pare
i za jedno sest mjeseci ce se naci tim "strucnjaka" koji ce peonaci lijek i uzeti milijarde na tome...cista para nigdje veze sa logikom..
Ko pronađe lijek - prije bih rekao rješenje za ovo i zaslužuje milijarde. Ako antibiotici postanu neučinkoviti to će biti najveći uzrok smrti na zemlji još od kuge.