Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radio Mujo u muzeju u indijskoj pokrajini Gujarat. Pita ga jedan posjetilac: koliko je star fosil "morskog čudovišta" ihtiosaurusa? - 152 miliona i 7 godina - odgovori Mujo ko iz topa. - Kako tako precizno znate? - upita posjetilac. - Pa kad sam ja počeo da radim, rekli su mi da je staro 152 miliona, a ja ovdje evo 7 godina kako radim.
Nije Mujo, nego Pantelija.
Nije Perica se zvao covjek.
Ne ovo je srbinosaurus oni su bili prvi u Indiji.
Nisi valjda metar i ćevap?? Jel sarajevski ili banjalučki?? 😉
@ludacamojaslatka sarajevski
Nek su oni provukli teoriju evolucije, samo da se zna.Nije to bitno sta su nasli, ko ce to dokazati, ali je bitno da ni za trenutak ne posumnjamo da je ova teorija istina i da smo nastali iz nicega, sasvim slucajno itd.
đe nađoše ono dva miliona uz 150.
baš je meden.....
znace se staje tek je preso u drugo agregatno stanje
aaa Sebije
Neki Miletov predak, za kaj ne...
A cekic :)
Joj sta ima 152 miliona godina.
Pa ne bih se bas slozio da je tacno 152 miliona godina , nekako mi sama gradaj kostura ne izgleda bas za te godine , vise mi onako "baca " na 132 miliona. Nema mi te konture po kosturu sto jedan fosil od 152 miliona ima. P.S. Ne znaju kad je covjek nastao , a znaju da je star 152 mil , e moja tugo.
Nisu trebali objavljivati. Otici ce Crnadak u posjetu Indiji.