Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova firma sto proizvodi tamiflu ce postati isto Umbrella Corporation iz filma Resident Evil.
\"Naucnici u strahu\" hajde novinarcici...mozete vi to i bolje :D
Pitaj bilderberg grupu koja se nedavno sastala u Grckoj. Potrazi na googlu bildeberg i takoder TAMIFLU - navodno lijek za novu gripu i ko je vlasnik firme koja ima patent na TAMIFLU. Vjerovatno kako im ne ide bas najbolje prodaja TAMIFLU-a vjerovatno su smuckali novi virus. Ta stoka radi na smanjenju svijetske populacije pa u Africi vidis brdo humanitarnih , nevladinih organizacija koji \"uveliko\" pomazu u tim projektima: genetski modifikovani proizvodi, kontrola porodice, vakcinacije+ziva, SIDA,EBOLA ... (Cast izuzecima koji su tamo i stvarno pomazu)
Da mi je samo znat\' ko pravi ove viruse i postavlja po svjetu, yebo bi mu mater! Neki dan javiše da samo u Africi nema svinjske gripe, al\' su im zato poslali novu ebolu!
Prezivjela od eksperimentalnog lijeka , hahaha , kako neofirno, da nije firma sto Tamiflu dila opet pronasla spas hahaha. Naprave lijek za virus onda puste virus pa onda panika pa prodaja, provjereno.
Eh.
Ma nek mi ga nacnici malo glabnu!