Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno sam gledao nebeski svod obasut zvijezdama, posred kojeg teče mliječni put. Fascinantno, hebo te osjećao sam se čimbenik nacionalne stranke, kojima teče med i mlijeko. Samo da im ovo ovako potraje i MMF podrži reformsku agendu velikim kreditima :))
Uključiš se u SDA, dobješ bijeli hljeb i kreneš na mliječni put.
jesam je jednom vidio kad sam iso na more, prije 15 godina
Kakvu mi ulogu igra da gledam a nemogu ni na jednu otici.
samo put vidim
zato mnogi vide kajmak Fade naš npr
Nisam nikad u životu vidio više od 200 maraka na hrpi, pa se ne žalim.
Kako da nisu to primjetili prije 100 godina kada nije bilo toliko industrija koje zagadjavaju. Jasno mi je da se danas ne mogu vidjeti i tu se slazem sa naucnicima. Dajte mi odgovor zasto se to isto nije moglo vidjeti prije 100 di 150 godina???
Vidjeli su ali nisu znali sta gledaju.
@Report bil ti znao šta gledaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)